Maatwerk beveiliging van uw bedrijfspanden
Bedrijfspanden zijn over het algemeen uitgerust met een alarminstallatie welke gekoppeld is aan een PAC -Particuliere Alarm Centrale-
Bij een alarmmelding zal de PAC contact opnemen met een contactpersoon van de onderneming of gelijk een surveillance dienst aansturen. Dit naar gelang het opgestelde protocol.
Vaak gaat hierbij kostbare tijd verloren alvorens iemand ter plaatse is om de alarmmelding te verifiŽren.
Door gebruik te maken van inpandige camera's kan de PAC direct de beelden bekijken van wat er zich in het pand afspeelt.
Op basis van de beelden kan gelijk gerichte actie worden ondernomen zodat de schade beperkt kan worden. Bij valse alarmmeldingen kunnen kosten worden bespaart po het onnodig uitrukken van surveillance diensten.

Door het systeem uit te rusten met een audiomeldingssysteem kan vanuit de PAC een gerichte audio boodschap worden gecreŽerd zodat de ongewenste bezoekers weggejaagd kunnen worden. deze audiomeldingssystemen kunnen eenweg maar ook tweeweg audio genereren.
In het geval dat het bedrijfspand is uitgerust met een brandmeldingssysteem kan de verificatie van een brandalarm resulteren in een snelle en adequate aansturing van de brandweer. In het geval van een vals brandalarm kunnen eventuele kosten voor het onnodig uitrukken van de brandweer worden voorkomen.

Innovatief, vooruitstrevend en deskundig, dat is Camera Techniek Nederland!