Gezondheidsinstellingen
Voor gezondheidsinstellingen hebben wij van Camera Techniek Nederland speciale systemen ontwikkeld voor gezondheidsinstellingen.
Deze systemen kunnen alle bezoekers registreren, persoonlijke alarmsystemen ondersteunen en de openbare gebieden in een instelling observeren. Deze meldingen en beelden kunnen naar een eigen centrale afdeling worden doorgezet en/of een externe bewakingsorganisatie. Hierin kunnen alle denkbare alarmen worden opgenomen welke een acute en professionele opvolging vereisen.
Buiten deze op de gezondheidsinstelling gebaseerde alarmen kan men ook het systeem uitrusten met persoonlijke observatiesystemen.
Denk hierbij aan observatiesystemen voor individuele cliŽnten alsook voor specifieke afdelingen en/of ruimtes zoals bereidingsafdelingen voor medicatie alsook opslagruimtes voor medicatie.

Hoe gaan we te werk
Omdat elke gezondheidsinstelling specifieke doelgroepen bediend is het natuurlijk moeilijk hiervoor standaard systemen te leveren.
Daarom hebben wij als Camera Techniek Nederland speciaal voor deze sector maatwerksystemen beschikbaar.
Het is met name in dergelijke instellingen een noodzaak dat de privacy van de bewoners als ook het personeel gewaarborgd blijven.

Innovatief, vooruitstrevend en deskundig, dat is Camera Techniek Nederland!