Tijdelijke bewaking van objecten en mobiele systemen
Op het moment dat U tijdelijk beveiliging nodig heeft om uw eigendommen te bewaken, denk hierbij aan bouwplaatsen , evenement terreinen, opslaggebieden en nog meerdere toepassingen, kan het van groot belang zijn om voor een korte periode bewakingssystemen in te zetten. Deze bewakingssystemen kunnen op verschillende manieren worden uitgerust met o.a camera's, bewegingsdetectoren en audiomodules.
Deze systemen kunnen voor korte periodes, in tijdsblokken van enkele dagen tot maanden, ad-hoc worden ingezet. De systemen kunnen middels (draadloze) internet verbindingen gekoppeld worden aan een PAC -particuliere alarm centrale- of een eigen beveiligingsdienst.
Vaak zal de inzet van dergelijke systemen een pre zijn voor verzekeraars voor het bepalen van de risico indicatie en de bijbehorende premies.

Specifiek voor de transport sector heeft Camera Techniek Nederland een mobiel observatiesysteem ontwikkeld.
Dit systeem kan vrijwel onzichtbaar worden ingebouwd in trailers, reisbussen, transport busjes en personenauto's.
Deze systemen kunnen desgewenst worden uitgerust met diverse specifieke modules.
Indien U hier meer informatie over wilt hebben kunt U vrijblijvend contact opnemen met onze beveiligingsadviseurs. deze kunnen U uitgebreid informeren en U een passende aanbieding doen.
Onze specialistische inbouw afdeling kan tevens de inbouw van dergelijke systemen professioneel verzorgen. eventueel kan dit op locatie gebeuren.

Innovatief, vooruitstrevend en deskundig, dat is Camera Techniek Nederland!