Maatwerk beveiliging van uw woonhuis en privé eigendommen
Bij een inbraak, vernieling of een overval in uw huis is een traumatische ervaring. De angst dat dit weer kan gebeuren is groot. U wilt er alles aan doen om te voorkomen dat U dit overkomt. daarom hebben wij speciaal voor particuliere woningen en aangrenzende tuinen, opritten, garages en tuinhuizen systemen beschikbaar die vroegtijdig ongewenste gasten kunnen detecteren. De meldingen van ongewenste gasten kunnen ontvangen ontvangen worden op uw smartphone, tablet of ieder ander geschikt portable apparaat. Desgewenst kan de melding ook doorgezet worden naar een alarmcentrale. Deze kunnen de beelden beoordelen en desgewenst de gewenste actie ondernemen.

De meeste huizen zijn inmiddels uitgerust met rookmelders. Deze zijn bijna nooit gekoppeld aan een alarminstallatie. Bij afwezigheid van de bewoners hebben zij geen nut. Onze systemen kunnen uitgerust worden met rookmelders welke gekoppeld zijn aan een alarminstallatie. Indien deze alarminstallatie is uitgerust met cameraverificatie kan een geverifieerd brandalarm richting de hulpdiensten worden gegeven zodat deze snel ter plekke kunnen zijn.

Hoe gaan we te werk
Op basis van uw wensen en mate van vereiste beveiliging kunnen onze adviseurs een beveiligingsanalyse maken van uw persoonlijke omgeving.
Indien u een opmaat beveiligingsadvies wenst voor uw woonhuis neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs.

Innovatief, vooruitstrevend en deskundig, dat is Camera Techniek Nederland!